5.03.2010

Xerrada/Col·loqui


Xerrada/Col·loqui en el marc del taller Imatge i Moviment, dirigit per Toni Mira i David Dalmazzo a La Caldera. Dissabte 15 de maig 2010 / 10h.-14h.
Entrada gratuïta. Aforament limitat

Per tancar la setmana del taller dirigit per TONI MIRA i DAVID DALMAZZO a La Caldera, NU2’S proposa una xerrada /col·loqui per presentar tres iniciatives de suport i d’experimentació sobre les eines digitals aplicades a les arts escèniques : el projecte HELLOWORLD! (Madrid ),el MEDIAESTRUCH a Sabadell i els Labs de NU2’S a L’animal a l’esquena (Girona).

La xerrada pretén informar i debatre sobre els reptes que suposa la creació transversal dansa/nous mitjans i les diferents iniciatives per crear espais col•laboratius entre artistes dels diferents sectors implicats.

David Rodriguez parlarà dels objectius i projectes desenvolupats per HELLOWORLD ! plataforma estable de creació centrada en la producción escénica y las nuevas tecnologías.Treballen al Medialab-Prado, al Teatro Pradillo i a la galería Off Limits de Madrid.

Oriol Rossell i Julià Carboneras presentaran el MEDIAESTRUCH, el nou departament de L'Estruch dedicat a la convergència de les arts escèniques i les noves tecnologies.

Núria Font comentarà les experiències realitzades en els laboratoris organitzats per NU2’S a l’Animal a l’Esquena des de 2004 i explicarà les caracteristiques del LAB previst per enguany.

Al final del matí, Toni Mira i David Dalmazzo presentaran els artistes participants al taller i els treballs que s’hi han desenvolupat.
D.

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio